Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
User avatar
Team: The Districs Colonies
Rank:
Main: Maxine Maximus Maxwell
Level: 43

Joined: Mon Mar 24, 2014 3:06 pm
Posts: 10
Post Tutorial Bot says my Base was created by Another Player

I have the Tutorial Bot in Active Mode.

I love hearing her voice; and, hearing her comments. She has a cool attitude. :-)

The thing is...Everytime I go over to one of my Bases; or, Undock from one of my Bases, she says, "This Base was built by another User." and goes into a spew about Visiting Other Users Bases and having Base Management Skill.

I have no problems with her Spew.

My problem is...
The Tutorial Bot doesn't recognize the Bases that I built as being my Bases; instead, she recognizes the Bases that I built as having been built by another Player.

_________________
"!!! NO WEAPONS IN OUTERSPACE !!!" -- Steven T. Querin

Color = #FF8000 -- Copied Quotes
Color = #0040FF -- My Own Posting Text


Thu Jul 10, 2014 3:06 pm
Profile
User avatar
Team: Star Wars
Rank:
Main: Peter_The_Puller
Level: 804

Joined: Sat Oct 22, 2005 2:00 pm
Posts: 272
Location: The Internet
Post Re: Tutorial Bot says my Base was created by Another Player
I think she just recognizes all bases as "User"bases and then based on that she assumes that you are not that player.

I think a cool little suggestion would be to label Userbases, and then personal bases, and team bases. Just so when you're nailing Q to look through bases in a gal it can say teambase (Team as in your team), then your bases.

Sorry for the rant.

_________________
Image


Thu Jul 10, 2014 4:01 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © phpBB Group.