Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
User avatar
Main: Time Warp
Level: 3332

Joined: Tue Sep 09, 2008 5:59 am
Posts: 3736
Location: Australia
Post No way to stabalise MC'd char
I cannot press down(break), turn and fire and then press t(or enter for c2) to make my 2nd char keep shooting and not be effected by concussions. Please fix.

Time Warp

_________________
andezrhode2a wrote:
Timmeh is the exception to every rule.
Battlecruiser23 wrote:
/Timmeh!
I mean /signed!
sabre198 wrote:
1. Create C2
2. Time Warp quits
3. New players join
4. ... Profit?!?


Sat Mar 12, 2011 5:45 pm
Profile
User avatar
Team: Red Faction
Rank:
Main: Daggoth
Level: 3912

Joined: Wed Oct 18, 2006 9:37 pm
Posts: 4438
Location: Married to: CSE
Post Re: No way to stabalise MC'd char
0.0 Damn this needs a fix :p

Kanga

_________________
Image
Image

Illegitimi Non Carborundum


Wed Mar 16, 2011 5:33 pm
Profile
User avatar
Team: Solstice
Rank: Councilor
Main: Trevor
Level: 5058

Joined: Wed Jul 12, 2006 10:01 pm
Posts: 4162
Location: Alabama
Post Re: No way to stabalise MC'd char
They should just add an auto lock button for firing and brake.

_________________
Stay strong, live long, and walk humbly.


Wed Mar 16, 2011 5:34 pm
Profile
User avatar
Team: Red Faction
Rank:
Main: Daggoth
Level: 3912

Joined: Wed Oct 18, 2006 9:37 pm
Posts: 4438
Location: Married to: CSE
Post Re: No way to stabalise MC'd char
trevor54 wrote:
They should just add an auto lock button for firing and brake.


Possibly pressing a combination of shift + space/brake Or ctrl + shift + space/brake?

Or make the combination customisible.

Kanga

_________________
Image
Image

Illegitimi Non Carborundum


Wed Mar 16, 2011 5:38 pm
Profile
User avatar
Main: Chemo
Level: 3146

Joined: Wed Dec 09, 2009 10:23 am
Posts: 1340
Post Re: No way to stabalise MC'd char
To be honest this is not a 'Bug' in C2 it's a bug in C1 that allows it. Jeff mentioned before they would look for a way to allow this to work some how.

_________________
Never


Sun Mar 20, 2011 9:45 pm
Profile YIM WWW
Dev Team
User avatar
Main: Xipe Totec
Level: 2

Joined: Sat Aug 29, 2009 11:10 am
Posts: 400
Post Re: No way to stabalise MC'd char
I like the shift + key option, fits with the rts commands.

_________________
"You have graciously arrived, you have known pain, you have known weariness, now come on earth, take your rest, enter into your palace, rest your limbs; may our lords come on earth."


Sun Mar 20, 2011 10:41 pm
Profile
over 9000!
User avatar
Team: Traders
Rank: Director
Main: enkelin
Level: 5537

Joined: Wed Aug 01, 2007 12:28 pm
Posts: 11033
Post Re: No way to stabalise MC'd char
What is the T key for in C2? If it doesn't have a functionality, just make it lock whatever other keys are depressed. If it's already been assigned a function, I'm sure there's some other key that is still unused.

Or else a simple Shift+Key would work as well.

_________________
(DefQon1) use a Rhino reconstruotereatarerer
-
(Pasta) I need to figure out how to get rid of this UrQa Suqqa Ukuk
(Bluenoser) Put your finger in your mouth and gag reflex should do the rest


Sun Mar 20, 2011 11:33 pm
Profile
User avatar
Main: Time Warp
Level: 3332

Joined: Tue Sep 09, 2008 5:59 am
Posts: 3736
Location: Australia
Post Re: No way to stabalise MC'd char
I really don't mind how they implement it as long as there is a function that allows this.

Time Warp

_________________
andezrhode2a wrote:
Timmeh is the exception to every rule.
Battlecruiser23 wrote:
/Timmeh!
I mean /signed!
sabre198 wrote:
1. Create C2
2. Time Warp quits
3. New players join
4. ... Profit?!?


Sun Mar 20, 2011 11:36 pm
Profile
User avatar
Team: Solstice
Rank: Councilor
Main: Trevor
Level: 5058

Joined: Wed Jul 12, 2006 10:01 pm
Posts: 4162
Location: Alabama
Post Re: No way to stabalise MC'd char
anilv wrote:
What is the T key for in C2? If it doesn't have a functionality, just make it lock whatever other keys are depressed. If it's already been assigned a function, I'm sure there's some other key that is still unused.

Or else a simple Shift+Key would work as well.



Yeah the T key in C2 doesn't have a function that I have found. To type you press enter which then opens the chat box.

_________________
Stay strong, live long, and walk humbly.


Mon Mar 21, 2011 11:27 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.