Post new topic Reply to topic  [ 65 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
Dev Team
User avatar
Team: Eminence Front
Rank: Officer
Main: Jey123456
Level: 4359

Joined: Fri Sep 24, 2004 11:51 pm
Posts: 3366
Location: who knows ?
Post Re: Beta client 290.377
edit: new version is now available.

_________________
One of the first and proud flight controller.
Visit our website: http://www.ef-team.com


Thu Aug 06, 2015 11:16 pm
Profile
Dev Team
User avatar
Team: Eminence Front
Rank: Officer
Main: Jey123456
Level: 4359

Joined: Fri Sep 24, 2004 11:51 pm
Posts: 3366
Location: who knows ?
Post Re: Beta client 290.377
Godsteel wrote:
Well DirectX shaders were introduced in like 2002 or before I think? I doubt support for 13+ yo hardware has any sense anymore tbh


I wish so, but sadly with intel gpu and some of the very low end amd / nvidia gpu. While they do "support" shader, they do them on the cpu and are a lot slower than doing the work directly on the cpu.

You can easily see it in action on ss by running the game at medium vs low graphic. The only major difference between medium and low is that at low there is no shader being used.

_________________
One of the first and proud flight controller.
Visit our website: http://www.ef-team.com


Thu Aug 06, 2015 11:17 pm
Profile
User avatar
Team: Traders
Rank:
Main: GodSteel
Level: 2762

Joined: Mon Oct 18, 2010 9:23 am
Posts: 269
Post Re: Beta client 290.377
After updating all my DFs became extra large and bugged.
Attachment:
DF.jpg


Shooting or using submerger causes some lines to appear in random directions. I cant screenshot it though. It just does not appear on screenshot for some reason.


Graphic disappear
Attachment:
bug2.jpg


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Fri Aug 07, 2015 12:05 am
Profile
Dev Team
User avatar
Team: Eminence Front
Rank: Officer
Main: Jey123456
Level: 4359

Joined: Fri Sep 24, 2004 11:51 pm
Posts: 3366
Location: who knows ?
Post Re: Beta client 290.377
thanks for the screens. Updated the first post with the known bugs list.

_________________
One of the first and proud flight controller.
Visit our website: http://www.ef-team.com


Fri Aug 07, 2015 1:30 am
Profile
Member
User avatar
Team: Resident Evil
Rank:
Main: topbuzzz
Level: 4589

Joined: Sun Dec 21, 2008 12:31 pm
Posts: 4345
Post Re: Beta client 290.377
just get:
Attempting connection to .
Attempting connection to .
Attempting connection to .
Attempting connection to .
Attempting connection to .

what do?

_________________
Image


Fri Aug 07, 2015 2:05 am
Profile WWW
Dev Team
User avatar
Team: Eminence Front
Rank: Officer
Main: Jey123456
Level: 4359

Joined: Fri Sep 24, 2004 11:51 pm
Posts: 3366
Location: who knows ?
Post Re: Beta client 290.377
on the client ? O_o

Make sure the server address is set to liberty.starsonata.com

Other than that, ill need a little bit more details on the circumstances...

_________________
One of the first and proud flight controller.
Visit our website: http://www.ef-team.com


Fri Aug 07, 2015 4:42 am
Profile
Member
User avatar
Team: Resident Evil
Rank:
Main: topbuzzz
Level: 4589

Joined: Sun Dec 21, 2008 12:31 pm
Posts: 4345
Post Re: Beta client 290.377
no the beta installer, i downloaded it installed to a directory it loads patchbot then..


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Image


Fri Aug 07, 2015 4:56 am
Profile WWW
Dev Team
User avatar
Team: Eminence Front
Rank: Officer
Main: Jey123456
Level: 4359

Joined: Fri Sep 24, 2004 11:51 pm
Posts: 3366
Location: who knows ?
Post Re: Beta client 290.377
thats strange, the only way it could be doing that, is if it installed in a folder that had an outdated / fucked up patchbot.ini.


Open the folder where its installed, then open patchbot.ini and make sure that it contain
Code:
[PatchBot]
url=beta

_________________
One of the first and proud flight controller.
Visit our website: http://www.ef-team.com


Fri Aug 07, 2015 5:43 am
Profile
Member
User avatar
Team: Resident Evil
Rank:
Main: topbuzzz
Level: 4589

Joined: Sun Dec 21, 2008 12:31 pm
Posts: 4345
Post Re: Beta client 290.377
urgh its port 30032 on the beta patchbot. I had to blag work to get 30030 opened for the regular patchbot. I'll just wait till I get home.

_________________
Image


Fri Aug 07, 2015 7:00 am
Profile WWW
Dev Team
User avatar
Team: Eminence Front
Rank: Officer
Main: Jey123456
Level: 4359

Joined: Fri Sep 24, 2004 11:51 pm
Posts: 3366
Location: who knows ?
Post Re: Beta client 290.377
oh lol, yea that would do it ><. they indeed dont work on the same port.

Its ok tho, your not missing too much. There were a lot of bugs i did not find in my tests (and it annoy me but meh, thats why theres the beta xD)

_________________
One of the first and proud flight controller.
Visit our website: http://www.ef-team.com


Fri Aug 07, 2015 8:27 am
Profile
User avatar
Team: Psionic Corps
Rank: Officer
Main: Danger
Level: 6752

Joined: Fri Sep 12, 2008 1:11 pm
Posts: 1049
Location: TN
Post Re: Beta client 290.377
Went to perilous space and found a forgone that wasn't showing up, weird lines popping randomly, and a cluster of things near the center of the gal.

As well as in Yearning the gates are invisible.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Fri Aug 07, 2015 11:17 am
Profile
Dev Team
User avatar
Team: Eminence Front
Rank: Officer
Main: Jey123456
Level: 4359

Joined: Fri Sep 24, 2004 11:51 pm
Posts: 3366
Location: who knows ?
Post Re: Beta client 290.377
thanks for the screen. It indeed seem to be what i thought it was. Im still setting up an isolated test scene to reproduce it in a debug client and pinpoint the issue. But i have a fair idea of where it will be

_________________
One of the first and proud flight controller.
Visit our website: http://www.ef-team.com


Fri Aug 07, 2015 11:34 am
Profile
User avatar
Team: Psionic Corps
Rank: Officer
Main: Danger
Level: 6752

Joined: Fri Sep 12, 2008 1:11 pm
Posts: 1049
Location: TN
Post Re: Beta client 290.377
There are also reports of warping into a galaxy, mostly jux/concorse/subspace shortcuts, where your ship doesn't move. The whole galaxy is buggy and you can barely move your ship, yet the ai in there still shoot at you. I don't have a picture for this, but I'll get one next time I'm in that Scenario.


Fri Aug 07, 2015 12:54 pm
Profile
User avatar
Team: Psionic Corps
Rank: Officer
Main: Tristana
Level: 3557

Joined: Wed Sep 29, 2010 10:14 pm
Posts: 5726
Post Re: Beta client 290.377
Anytime I enter a jux or concourse my client loses my ship and location and everything else. Lol.

_________________
Lemon


Fri Aug 07, 2015 4:50 pm
Profile
User avatar
Team: Psionic Corps
Rank: Officer
Main: Tristana
Level: 3557

Joined: Wed Sep 29, 2010 10:14 pm
Posts: 5726
Post Re: Beta client 290.377
.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Lemon


Fri Aug 07, 2015 5:28 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 65 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.